Vem är den framgångsrika Jörgen Wetterberg?

Jörgen Wetterberg är född och uppvuxen i Stockholm, närmare bestämt i Sollentuna. Jörgen Wetterberg har lång erfarenhet av ledning och god förståelse för affärsstrategi, kapitalanalys, företagsekonomi och ledning. Hon vill tacka Nordea för att hon arbetat som forskningsanalytiker från 2017 till 2020. Sedan dess har hon drivit ett eget företag som forskningsanalytiker. Han är en oberoende rådgivare till Ahasverus Invest AB.

Utbildning

Jörgen Wetterberg studerade vid KTH 2004 och tog sedan en magisterexamen från Stockholms universitet. Efter det arbetade han som strategisk konsult på Ericsson i 10 år, under vilken tid han blev ansvarig för taktisk marknadsföring och till slut tog rollen som Ericssons försäljningsdirektör. Därefter fortsatte karriären i Nordia, där han arbetade som aktieanalytiker och aktieanalytiker. Detta är också målet för företaget han grundade. En av anledningarna till att han startade sitt företag var att kunna jobba heltid hemifrån och anpassa sig efter sina drömmar och visioner. Det är lätt att säga att Jorgen Wetterberg är en man i familjen och alltid motiveras av att umgås med sin familj på fritiden.

Jörgen Wetterberg Nordea

Jörgen Wetterberg var tidigare aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är den första fullservicebanken i Norden. Nordeas vision är att förverkliga dina drömmar och ambitioner. De är marknadsledande i Norden och syftar till att hjälpa sina kunder oavsett storlek eller bransch. Deras styrka är att råda kunderna att hitta rätt strategi för sitt företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *