Bli återförsäljare för Sthlm fragrance supplier som säljer Aroma diffuser i Sverige

Försäljning av Aroma diffusers och doftoljor

Sthlm Fragrance Supplier är ett företag som arbetar med doft och designprodukter.

Ambitionen att skapa ett varumärke som höjer kvalitét på doftprodukter på marknaden. bygger på hållbar innovativ design och kvalitet. Ett hantverk som sträcker sig till de minsta detaljerna som funktionalitet, tillverkning och dofttester. Sthlm Fragrance Supplier ger varumärket en exklusiv och eftertraktad kvalitet som medvetna kunder vill ha idag.

Sthlm Fragrance Supplier erbjuder livsstilsprodukter tilltalar den moderna kunden som ställer höga krav på hållbar design och kvalitet. Personen som i en annars hektisk livsstil, uppskattar produkterna för sitt välbefinnande av ett lokalt baserat företag.


Doftprodukter från parfymhuset i södra Frankrike

Produktsortimentet som Sthlm Fragrance Supplier erbjuder omfattar innovativa aroma diffusers. Dessa kombinerar väldoftande frisk inomhusluft genom doftoljor och eteriska oljor, samt har en behagligt lugnande belysning.

Parfymdofterna i serien produceras från deras parfymhus i södra Frankrike, Grasse. Sthlm Fragrance Supplier doftserie består idag av 21 stycken dofter. Varje doft är noggrant utformad för att passa varje rum, miljö och årstid.

Det sägs att inom inredningsvärlden är förmågan att engagera alla sinnen avgörande för att skapa hem och miljöer att trivas i. Användningen av dofter i inredningsdesign är lika viktig som syn och känsel. Genom att doften i ett rum eller på ett kontor helt kan förbättra och förstärka inredningen och det totala välbefinnandet.

Du kan nu bli återförsäljare hos Sthlm Fragrance Supplier

Det ger dig som företagare en fantastisk möjlighet att lyckas med försäljningen av lyxiga livsstilsprodukter. Du kan nu bli återförsäljare för aroma diffusers från Sthlm Fragrance Suppliers. Genom detta får du ett starkt och konsoliderat varumärke som tillhandahåller exklusivt utformade aroma diffusers. Samt lyxiga samlingar av doftoljor samt ljuvliga eteriska oljor. Dessa produkter är lämpliga för hemmet eller kommersiellt bruk och har en tidlös design som ger dessa sin unika karaktär.

Genom deras internationellt säljande kollektion av aroma diffuser är det lätt att skapa miljöer som präglas av individuella dofter. Aroma diffusorerna ger inte bara doftdimma utan erbjuder även harmonisk belysning och skapar en fuktad luft en mysig miljö som passar lika bra på ett spa som i en relaxavdelning.