Inred med återvunna material

Hitta din industriella inredning

Har du skapat ditt hem enligt den industriella designen och letar efter fina inredningsdetaljer. Dessa möbler ska i såna fall fylla både en funktion och vara lite mer unika. Detta kan du uppnå genom att välja mer rustika, antika eller återvunna material i dina möbler och inredning.

Skapa en unik stil med möbler i återvunnet trä

Väljer du möbler i återvunnet trä eller mer rustikt i sig självt så är det möbler som även tål att användas och ser bara därigenom bättre ut över lång tid. Använder du denna stil så kommer du även kunna nyttja hållbarhetsperspektivet, genom att du enkelt kan sälja dina möbler på auktion eller byta med andra som är intresserade av samma stil.

Är du på jakt efter att skapa en unik barlösning eller vill hitta inredning till din restaurang. Du kanske inte hittar just den stil du tänkt i restaurangföretagens kataloger, utan har sett en stil någonstans när du rest omkring i världen.

Här hittar din speciella stil och inredning på sidor som U.N. interiör. Du hittar även inredning från den mer industriella inredningen med industriella taklampor, bänkar i återvunnet trä, vinställ i återvunnet material och rejäla rustika matbord och stolar.

Hållbara inredningsdetaljer av hög kvalitét

Ska du renovera och vill ha möbler som håller bra över tid och inte blir uttjänta efter några års användning då ska du välja den en inredningsstil som är någorlunda tidlös. Det kommer ge en historisk känsla av produkter som är av hög kvalitét och som både du och dina besökare kommer vilja använda under en lång tid framåt.

Har du idag en någorlunda traditionell stil så kan du även komplettera denna med vissa detaljer som kan ge det där extra trivseln. Det kan röra sig om att bara mjuka till det lite med ett lockigt fårskinn eller en kohudsmatta och lägga till lite mer lantliga element.