Inred ditt företags lobby med Rowico möbler

Inred med Rowico design i ditt hem eller företag

Rowico har en serie som de kallar för Rowico Home och den passar väldigt bra i många hem. Men även på mindre företag som i ett väntrum eller en lobby.

Du kan då skapa en stil som inte känns så bolagsmässig utan mer hemtrevlig. Detta kan komma till fördel om du har en mer personligt nyans på dina tjänster som coachning och rådgivningar.

Genom att skapa en hemtrevlig stil så blir det mer bekvämt för klienten och ni kan ha ett mer personligt vilket kan vara till fördel. Vissa möbler som är för offentligt bruk är inte alltid designmässigt vackra utan mer funktionella. Enskilt kan dessa dock vara klassiker, i en situation som är annorlunda.

Inred det mindre kontoret med möbler från Rowico

Har ditt företag ett mindre antal anställda och kan lägga lite extra på design som är vacker så rekommenderas Rowico. Det finns allt från bord, stolar, soffor, förvaring, hall, sovrum och mattor så du kan i princip inreda ett helt hus.

Det rekommenderas dock, rent designmässigt att var något sparsam med detta och istället välja ut några fåtal serier och utgå ifrån det. Sen komplettera med annan vacker inredning i möbelform eller genom att placera ut vackra föremål som dekoration.

Andra sätt att inreda som ändå skapar ett varm och mysig miljö

För att skapa en varm och skön miljö hemma så kan man välja att placera ut klaffbord och avlastningsbord men även olika möbler som Kensingtonsoffor och vintage vitrinskåp och vintage garderober i anslutning till entrén.

På så sätt skapa ett rum som ska kännas lite mer sofistikerat ut. Allt detta går att kombinerar med lite Chique Antique eller soffbord i smide eller skåp i mörk ek.