Hyra LED skärm, Led vägg eller storbildsskärm

Köp LED vägg till din nattklubb

Håller du just på att renoverar ditt diskotek eller din nattklubb och vill modernisera med en LED vägg eller LED skärm på scenen, bakom eller framför din DJ. Detta kommer synliggöra din DJ mycket mer och bygga upp varumärket kring artisten. Många väljer gärna att spela på ställen som har möjlighet att visa upp och framhäva DJn via en LED-vägg eller LED skärm.

Hyr eller köp din utrustning

Du kan enkelt hyra eller köpa specialanpassade efter dina behov. Du kanske vill testa hur väl detta kan falla ut hos dig innan du köper eller vill testa en något mindre LED skärms lösning som du senare enklare vill kunna skala upp. Det finns stora fördelar med att publiken kan röra sig som den vill i lokalen och det kommer generera till en mer jämn försäljning vid alla dina event.

Visa upp din hus DJs videomixar på en LED vägg

Många DJs eller band ser gärna att det finns möjlighet att visa upp sitt varumärke eller visa upp videomixar eller kommande musikvideos eller bara för att öka synligheten på scen.

Det kan även vara för publiken som är placerad längst bak i lokalen men även om klubben är uppdelad i olika sektioner och våningar och du vill visa uppträdandet i samtliga rum, kanske till och med på uteserveringen via mobila LED skärmar.

Marknadsför dina event på storbildsskärmar

Det finns stora marknadsfördelar med att bygga upp tekniken kring eventen och visa upp på storbildsskärmar. Det är väldigt publikdragande att kunna få välja hur man vill titta på uppträdanden eller för att inte missa någon del när man rör sig runt i lokalen.

Kontakta imvison.se för att få en kostnadsfri konsultation om hur du bäst kan lösa din situation redan i planeringsstadiet på så sätt kan du budgetera in om det lönar sig bäst för din klubb eller diskotek att hyra eller köpa din LED skärms lösning.