Säkra ditt företag med övervakningssystem

Som företagare finns det alltid en risk för både skadegörelse och inbrott, men det finns sätt att motverka detta på. En lösning är att installera övervakningskameror både i lokalerna och utanför. Detta har både en avskräckande effekt, samtidigt som det finns en chans att ingripa vid ett pågående inbrott eller identifiera personerna som fastnat på bild.

Att installera övervakningskameror kan låta enklare än vad det är. När du installerar kamerorna är det väldigt viktigt att tänka på hur du placerar dem då du vill täcka så stora ytor som möjligt, samt öka chanserna att du får ansikten på bild. Detta är något som de flesta inte klarar av och då får man inte ut allt av sin investering. Genom att anlita proffs kan du känna dig säker på att kamerorna installeras på korrekt plats och att alla kopplingar fungerar. Det finns mycket att välja på inom marknaden för övervakningssystem och en av dem ledande i branschen är Vitronic. Vitronic är det självklara valet när det gäller allt från enklare övervakningssystem för hemmet och avancerade system för företag och fabriker där högre krav ställs på kamerornas bildkvalité och funktion.

Kameror för privatpersoner

I takt med att villainbrotten ökar i hela landet ökar även intresset för övervakningskameror. Kamerorna har en avskräckande effekt som vi tidigare nämnt och det innebär att inbrottstjuvarna troligtvis väljer ett annat hem istället för ditt. Hemövervakningssystemet från Vitronic har en smart app där du kan följa vad som händer i och utanför ditt hem i realtid. Alltså perfekt när du inte är hemma och en av sensorerna triggar igång en notifikation direkt till din mobil. Kamerorna kan även användas för att titta till hunden medans du är på jobbet eller se till att barnen har kommit hem från skolan.