Fastighetsskyltar, kontorsskylt och insynsskydd av frostat glas

Sätt namn på dina kontorsrum med företagsskyltar

Saknar du namn på dina rum på kontoret och vill kunna använda dig standardiserade symboler som visar dina besökare rätt utan att de behöver fråga om vägen. Du kanske är i behov av olika dekorplastskyltar att klistra upp av självhäftande vinyl.

Informationsskyltar finns för alla behov

När besökare vistas i dina lokaler så kan det vara trevligt att kunna hänvisa dem till till olika delar på kontoret som exempelvis med toalettskyltar eller mer renodlade och internationella WC skyltar.

Det kan även vara genom kontorsskyltar som berättar vems kontoret är eller vad mötesrummet heter. Du kanske vill kunna byta namn på lokalerna ibland om du hyr ut till andra företag eller på kontoren när anställda vill gå vidare i karriären.

Det kan även vara trevligt för den nyanställde att vet om diskmaskinen är ren eller om den är smutsig och då finns det speciella diskmaskinsskyltar för detta med ett enkelt skjutreglage och tydlig text eller färg så det är lättare att avgöra utan att behöva fråga.

Öka företagstrivseln och minska onödiga frågor

Det kan även vara en del av företagstrivseln att detta blir gjort då varje anställd enklare kan hantera sin egen disk och hjälpa till med att plocka ut diskmaskinen vid behov.

Det finns olika typer av dessa skjutreglage skyltar som förenklar kommunikationen på kontoret. Det kan vara exempelvis vid ett vilorum eller om något mötesrum är upptaget.

Det kan även fungera som en informationsskylt utanför kontoret som signalerar att du för närvarande är upptagen med något som kräver full fokus.

Få ut mer av företaget kontorsutrymme med glasväggar av frostat glas

Känns det onödigt att ha tjocka väggar som gränsar av kontoret allt för mycket och gör att behovet av lysrörsförstärkt ljus ökar. Då är väggar och fönster av frostat glas som även ger en insynsskyddade funktion väldigt användbart sätt att nyttja dagsljuset.