Vattenflaska med tryck – ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag

En vattenflaska med ditt företags logotyp på är ett enkelt och effektivt sätt att främja varumärkeskännedom för ditt företag. Genom att bära med dig en vattenflaska med tryck är du säker på att fånga andras uppmärksamhet och skapa ett positivt intryck av ditt företag. Låt oss ta en närmare titt på några av fördelarna med att använda tryckta vattenflaskor som reklampelare.

  1. Ökad varumärkeskännedom – En tryckt vattenflaska är en fysisk påminnelse om ditt företag som kan generera mun-till-mun-marknadsföring. När någon använder din vattenflaska exponeras de för ditt varumärke och det är mer sannolikt att de tänker på ditt företag när de behöver de produkter eller tjänster som du erbjuder.
  2. Kostnadseffektivt – Vattenflaskor är ett prisvärt reklamartiklar som kan nå ut till en bred publik. Flaskorna kan ges bort vid evenemang eller delas ut till anställda och kunder.
  3. Miljövänlig – Återanvändbara vattenflaskor bidrar till att minska plastavfallet och uppskattas av miljömedvetna konsumenter.
  4. Perfekt för alla tillfällen – En vattenflaska med tryck är ett mångsidigt reklamartiklar som kan användas för alla typer av evenemang, från företagsfunktioner till sportevenemang.
  5. Innehåller värdefulla extrafunktioner – De flesta vattenflaskor har extrafunktioner som en bärrem eller hållare, vilket gör dem ännu mer användbara för mottagarna.
  6. 30 % ROI – Tryckta vattenflaskor har en av de högsta avkastningarna på investeringar av alla reklamartiklar, vilket gör dem till ett klokt val för stora och små marknadsföringsbudgetar.
  7. Stor möjlighet till varumärkesprofilering – Vattenflaskorna ger gott om utrymme för ditt företags logotyp och kontaktinformation. Detta säkerställer att de som får dina flaskor inte har några problem att hitta din webbplats eller dina sidor i sociala medier.

Det är ett enkelt och prisvärt sätt att främja varumärkeskännedom för företag av alla storlekar. Med en sådan hög avkastning på investeringen är det inte konstigt att tryckta vattenflaskor är en av de mest populära reklamartiklarna på marknaden idag! Du hittar den här typen av vattenflaskor på Box of Brands som har ett stort utbud av profilprodukter.