Förhindra inbrott i din butik

Inbrott och skadegörelse är ett problem som man helst vill slippa och det enklaste sättet att förhindra detta på är att skaffa ett bra skydd som gör det svårt för tjuvar att ta sig in. Inbrottsgaller, rullgaller och smidesgaller är bra lösningar på den här typen av problem. Jalusiexperten har över 20 års erfarenhet i säkerhetsbranschen och ett stort kontaktnät när det gäller leverantörer och specialister till bästa möjliga priser och service.

Rullgaller

Med marknadens största utbud av rullgaller är Jalusiexperten det självklara valet av leverantör. Deras rullgardiner går att fås med utstansade eller perforerade lameller för att kunna ge bra genomsikt. Rullgaller med utstansade lamellprofiler ger en mycket god genomsikt och lämpar sig bra för att förhindra skadegörelse och inbrott i dina butikslokaler samtidigt som de erhåller en god genomsikt. Styrningen av rullgaller sker med hjälp av motor som styrs via en nyckelströmbrytare.

Smidesgaller

Ett smidesgaller är ett mekaniskt skydd mot inbrott som vanligtvis används på fönster inom- eller utomhus. Dessa galler finns med eller utan dekor. Gallren går att få öppningsbara eller avtagbara, vilket underlättar rengöring av fönstren.

Brandjalusier

Brandjalusier är avsedda för att användas när man vill skapa nya brandceller eller öppna upp för nya brandcellsgränser. En brandjalusi fungerar genom att ha en jalusimatta och en kåpa av förzinkad plåt som kan kompletteras med ett pulverlack. Genom ett styrskåp som genomför tester på sig själv för att garantera brandjalusiets funktion kan skåpet enkelt kopplas ihop med brandlarm, värmedetektorer eller sirener.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *