Tätningar för industriellt bruk

Jila industriförnödenheter har under många års tid levererat tätningsprodukter till industrier över hela landet. Med sitt stora utbud av den här typen av produkter och spetskompetens är Jila Sveriges vassaste leverantör. Med lång erfarenhet, flexibilitet och möjlighet att anpassa sig till kunden är Jila perfekt för de företag som söker ett samarbete med en leverantör som anpassar sitt sortiment efter kundens behov.

Planpackningar

Planpackningar i många olika material och utföranden beroende på ditt företags behov. Planpackningar vattenskärs eller stansas och vid större beställningar kan det även vara ekonomiskt smart att ta fram verktyg och gjuta dem istället. Våra tillverkare kan ge er hjälp med att välja material som passar just er applikation.

PTFE-produkter av hög kvalité

PTFE är ett material som har många bra egenskaper. Bland dessa egenskaper hittar vi hög värmetålighet, låg friktion och hög beständighet gentemot kemikalier. Det finns många olika tillsatser som kan användas för att förbättra specifika viktiga egenskaper ytterligare. Vid användning av tillsatser krävs det noggrann kontroll och övervägande då vissa tillsatser kan påverka standardegenskaperna hos PTFE negativt. Vi har PTFE 100% rent eller med olika typer av fyllningar eller blandningar av fyllningar. De vanligaste fyllningarna är glasfiber, kol, grafit och brons, men det finns många fler att välja på beroende på dina behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *