Mer plats i cykelrummet men smart cykelförvaring

Svenska Cykelrum är specialister på cykelparkering och cykelförvaring inomhus. I dagens stadsmiljö är cykeln en självklar del och behovet av bra förvaring är nödvändigt i de flesta bostäder och på arbetsplatser. Att kunna parkera och förvara sin cykel på ett smidigt sätt är viktigt för många cyklister, inte minst i den fastighet man bor. Cykelrum är en vanlig och bra lösning, men det går att göra ännu mer av utrymmet än man kanske tror. Det finns många bra lösningar för cykelrum med platseffektiva cykelställ. Vi på Svenska Cykelrum skapar helhetslösningar för cykelförvaring inomhus med olika typer av vägghängt cykelställ, fristående cykelställ och låsbara cykelställ.

Svenska Cykelrum har sin bas i Stockholm med en filial i södra Sverige. Våra kunder består av bland annat byggföretag, förvaltare, arkitekter, hyresvärdar och bostadsrättsföreningar som vill hitta effektiva lösningar för cykelförvaring inomhus. Vi utför jobb vid både nybyggnationer och äldre hus. Våra tjänster är behovsanalys, planering, design och montering av vägghängda- eller fristående cykelställ i cykelrum efter kundens önskemål och förutsättningar.

Förutom förvaring-och parkeringslösningar erbjuder vi även produkter för underhåll av cyklar, så som mekbänk, luftpump och tvättstation. Det finns många sätt att ta hand om sin cykel, som vilket annat fordon som helst, så att den håller länge och fungerar optimalt. Svenska Cykelrum hjälper dig att skapa den bästa förvaringen av cyklar. Våra produkter är cykelställ för golv, 2-våningsställ med eller utan hydraul, cykellift för vägg samt cykelkrokar för tak.

Ett vanligt scenario är att cyklar och barnvagnar får samsas om samma utrymme. Med något så enkelt som en väggfast hylla ovanför cykelstället blir det plats för båda.