Ta era videomöten till nästa nivå

Under dessa tider när vi ska undvika andra personer så mycket som möjligt har många företag börjat med arbete från hemmet. Detta har man såklart gjort för att smittspridningen på ett kontor är ganska stor. Men att jobba hemma har gett många en ny bild på hur man kan arbeta. Det är inte bara företaget som sparar pengar på kontorskostnader utan även dom som jobbar sparar tid då de inte behöver ta sig till och från jobbet.

Detta har lett till att man har videokonferenser över internet. De vanligaste programmen man använder är Zoom, Microsoft Teams, Google Meets, Skype och Hangouts.

LAV

Men vilket passar ditt företag bäst egentligen? Jo det kan LAV hjälpa dig med. LAV är ett företag som är specialiserade på just konferensteknik och har många års erfarenhet inom branschen. LAV erbjuder konferensteknik med integrerade lösningar för både välplanerade och spontana möten. De har även AV teknik som är en teknik där man överför audiovisuell data. Denna blir såklart helt anpassad efter dina behov. Och med deras stora utbud på produkter och tjänster kommer ditt företag kunna tas till nästa nivå.

Om du behöver hjälp med videokonferens eller AV teknik är det en självklarhet att kontakt LAV.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *