Vad är örtmediciner?

Örtmedicin är studien av hur man använder örter på olika sätt för att främja hälsan. I själva verket används inte bara örter utan också buskar, träd och andra växter, så begreppet örtmedicin (växt = växt) är mer exakt. Dessutom är användningen av svamp som ett läkemedel vanligt i växtbaserade läkemedel.

Kinesiska örter har ett uråldrigt ursprung och har använts under lång tid över hela världen. Många av de traditionella behandlingarna som beskrivs i de äldsta texterna har bekräftats av moderna studier. Dessutom har många nya användningsområden för örter upptäckts i modern tid. Moderna herbalists har möjlighet att lära av de rika växtbaserade traditionerna som finns i olika delar av världen.

Användningsområden

Det finns många användningsområden för örtmediciner, inte bara hos människan. Det går även att använda hos djur, till exempel örter för hästar. Här finns då HerbalWorks för att hjälpa dig.

Hos de hittar du örter för dina hästar och hundar! Alla aromatiska örter på deras webbplats faller under kategorin kosttillskott för djur. De ansvarar för Jordbruksverket. Med över 20 års erfarenhet som kvalificerade terapeuter. Allt började 1998 på Equiterapi.com. Det blev MD Kleen 2012 och bytte namn till Alternative Health Works 2016, vilket gjorde örterna till HerbalWorks av det svenska varumärket. De som driver företaget heter Daniel och Mia Clean. Grunden för alla behandlingar är den kinesiska örtmedicinen TCM. Grundläggande kunskaper om örtmedicin förvärvas genom att studera vid Chinese Academy of Medical Sciences i 3 år. Sedan dess har vi studerat kinesiska örter från hela världen, inklusive västerländska och kinesiska örter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *