Besiktning vid flytt eller nybygge

Om du ska byta bostad till en befintlig bostad eller bygga en ny på din nyköpta tomt, så är det viktigt att se till att det är besiktat. Viktigt vid en besiktning är att välja rätt företag för att utföra den, så att ingenting viktigt missas eller att den görs fel. Därför finns exempelvis företag som Besiktus.

Vad är då en besiktning?

Det finns olika typer av besiktningar för fastigheter, exempelvis garantibesiktning, tvåårsbesiktning, byggbesiktning, husbesiktning eller överlåtelsebesiktning, men även mer. En är överlåtelsebesiktning när det kommer en fastighetsinspektör för att noggrant undersöka fastighetens skick som en del av försäljningen. Förutom huset undersöks också tekniskt viktig mark för byggnaden samt riskkonstruktioner, detta för att till sist kunna komma fram till en riskbedömning.

Besiktus är då ett komplett inspektionsföretag med omfattande kapacitet, stort engagemang och hög kvalitet för att genomföra oberoende inspektioner för privatpersoner, företag och hyresgästföreningar i enlighet med gällande bygg- och branschbestämmelser. Inte bara har de förmågan, men även också visionen om konst och arkitektur.

Hos Besiktus kan du förlita dig på en gedigen kunskap för att avgöra om ett kontrakt eller en del av det överensstämmer med avtalet, samt är professionellt och lagligt utfört. De hjälper även till med att rådfråga om avtal genom att vägleda dig som kund att förstå de krav som ska ställas till entreprenören eller ingår i avtalet. Några av de tjänster som de tillhandahåller är kontraktsinspektioner, där vi utför garantiinspektioner, husinspektioner, kontrollinspektioner, byggnadsinspektioner etc. Besiktus har sin verksamhet i Stockholm, Uppsala, Nenesham, Södertalje och Trossa. Så exempelvis, om du behöver en Husbesiktning i Uppsala, tveka inte på att kontakta Besiktus idag för att boka tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *