Däckföretaget på Gotland

Gotland är en liten ö som tillhör Sverige, ön är placerad i Östersjön och ligger nordöst om Öland. Gotland har runt 60 000 invånare och är det län i Sverige som har minst antal kommuner. I och med att Gotland är en ganska liten ö är företagen som finns här av stor vikt. Exempelvis så finns det bara en parabolinstallatör på Gotland, ett fåtal företag finns som erbjuder traktorbatteri i Visby, eller till exempel har mobiljätten Telenor ingen butik tillgänglig på Gotland, detta leder då till att all service genom de sker per telefon, om inte man åker färjan till fastlandet för att komma till en butik.

På Gotland finns då exempelvis även Åströms Sanda, detta är ett företag som hjälper till med tjänster som däckbyten på Gotland, dumper uthyrning samt andra maskiner som padda. Åströms Sanda finns i Sanda på Gotland en bit bort från Eskelhems Kyrka. Åströms är då ett mer maskin och fordonsrelaterat företag, i deras tjänster erbjuds även däckhotell på Gotland samt alla typer av tjänster för olika batterier till olika fordon. Detta varierar mellan allt från gräsklippare, bilbatteri, motorcykelbatteri till hantverksbatterier och såklart har de även laddare till allt detta!

Så om om du och kanske ska bygga en nergrävd pool i trädgården och behöver en hyra ut en minigrävare på Gotland erbjduer Åströms Sanda även detta. I deras sortiment av maskiner som erbjuds har de även till exempel släpkärror, lastbilar eller paddor/markvibratorer. Så företaget att vända dig till oavsett om du är i behov av däckhotell i Gotland, eller behöver en hjulställning i Visby, är i behov av att hyra ut en dumper nånstans på Gotland eller kanske bara helt enkelt är i behov av ett nytt traktorbatteri på Gotland så finns Åströms Sanda där för dig, Åströms Sanda finns ganska centralt på Gotland, lite mer väst mot kusten men har nära till dig oavsett vart på Gotland du befinner dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *