Skapa ett modernt hybridkontor med textilplattor

Tips för installation av textilplattor på kontoret

Funderar du på att lägga in en måttbeställd heltäckningsmatta eller textilplattor på kontoret, så det både dämpar ljudet och skapar ett varmare intryck. Har du kommit tillbaka till ett kontor som känns lite tomt och kallt. Arbetar de anställda enligt hybridkontors principen och delar upp arbetet med att jobba hemifrån. Samt är på kontoret enbart vissa dagar.

Känner du att att det har skett en förändring i hur ljudnivån som förut togs upp av personalen hur det nu ekar lite när det inte längre är fullt på alla platserna i det öppna kontorslandskapet. Då kan det vara en god idé att installera en heltäckande matta eller textilplattor som du kan skapa lite levande mönster med.

Det finns många olika typer av heltäckande mattor och dessa används allt oftare på kontor för att skapa en mer behagligt ljudnivå men även för att det inte ska ställa samma krav på skor och inneskor vilket många tycker är en fördel.

Skapa ett enhetligt väldesignat intryck med en måttbeställd heltäckningsmatta

Det går idag att skapa väldigt snyggt designade kontor på ett enkelt sätt genom att lägga in en kontorsmatta som är heltäckande. Väljer du en professionell hantverkare och mattläggare som kan ge förslag på bra mattor för just dina behov. På så sätt kommer även denna matta hålla betydligt längre. Det finns speciella heltäckningsmattor av ull och sisal som kan vara extra snygga till konferensrummet eller samtalsrummet.

Skapa ett modernare kontor med textilplattor

En heltäckningsmatta är lätt att hålla rent med dammsugning men även med olika typer av golvtvättsutrustning och damm och smuts åker inte runt i inomhusluften lika enkelt. En heltäckningsmatta eller textilplattor ger ett snyggt intryck och det är lätt att kombinera med övrig inredning och skapa ett modern kontor.

Du kan med fördel ersätta några av kontorsplatserna och skapa en mer flexibel arbetsplats med soffor och ståbord och liknande. På så sätt gör du även din arbetsplats mer attraktiv för nyrekryteringar av ny personal som vant sig vid detta sättet att arbeta.