Boka din nästa bostadsvisning online

Samhället förändras och mycket har blivit digitalt. Människor arbetar mer online, handlar sin mat från webben och läser dagstidningen via surfplattan. Oavsett vilka anledningar man har är en sak säker – det är tidseffektivt och givande att utföra ärenden digitalt.

Digitalvisning vill vara en del av kunders digitala vanor och har därför utvecklat en tjänst där du kan få hjälp med din bostadsvisning online. Deras kompetens riktar sig till dig som har ett nyproduktionsprojekt med bostäder eller fastigheter. De kan hjälpa dig genom att erbjuda en digital säljstart och visar dina bostäder online tillsammans med en digital mäklare. Digitalvisning ersätter de fysiska mötena med mäklare och erbjuder skräddarsydda lösningar digitalt via webben. Du slipper ha fysiska möten och dina kunder får direkt tillgång till dina projekt med möjlighet att spana in bostäderna om och om igen!

Med Neo4 Web teknologi skapas en omslutande Virtual Reality värld, en tjänst utvecklad för att skapa interaktivitet för dina kunder. Sightline erbjuder tjänster om 3D visualiseringar och Virtual Reality i Stockholm. De kan själva ta sig runt i en virtuellt uppbyggd bostad som ser ut precis som bostaden gör i verkligheten. Det gör det möjligt för dig att erbjuda dina kunder en förhandstitt på ett projekt som inte ännu existerar i verkligheten. Neo4 körs enkelt i webben och kräver inga nedladdningar till datorer, mobiler eller surfplattor: En helt okomplicerad tjänst! Förutom det kan Digitalvisning erbjuda dig och dina kunder tillgänglighet via webben för att svara på frågor och funderingar om era projekt.

Med Digitalvisning och Sightlines tjänster kan ni presentera ert pågående projekt för potentiella kunder i realtid. Dela planlösningar, bilder, solläge och utsikt på distans. Ta steget in till ett digitalt samhälle där du sköter bostadsvisningen online med vår digitala mäklare och få en fantastisk digital säljstart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *