Läkarintyg för fordon, sjukdomar och försäkringsärenden

LäkarintygDirekt erbjuder många olika fysiska undersökningar för dig som snabbt måste få ett intyg. Det här är utmärkt för de som är i behov av taxi-, buss- eller lastbilsförarbevis! Läkarintyg Direkt löser ditt läkarintyg i Stockholm och samarbetar med många olika myndigheter och organisationer för att du ska känna dig trygg som kund. Förutom medicinska intyg för lastbilar, bussar och taxibilar kan du också få ett större antal fordonsintyg. Till exempel tåg eller fartyg. LäkarintygDirekt hjälper dig när du behöver läkarintyg för sjukdom och kommer att tillhandahålla ett test för invaliditetsintyg som visar skadan. För närvarande finns det möjlighet att testa sig för Covid-19. Både pågående infektion och antikroppstest. Om du ska resa kräver de flesta länder ett intyg som visar att du inte har en aktiv infektion.

Behöver du ett läkarintyg som inte visas på lakarintyg.se? I det här fallet, vänligen kontakta oss, om det finns några problem som kan lösas, kommer vi att meddela dig! Besök vår hemsida för att lära dig mer om våra olika certifikat och boka tid i receptionen i Stockholm. Glöm inte att ta med ett giltigt ID, glasögon (om du har), samt en lista över alla mediciner du tar.

LäkarintygDirekt erbjuder snabba läkarintyg och har öppet när andra har stängt. Detta är anledningen till att LäkarintygDirekt är ledande inom branschen för läkarintyg och ständigt expanderar och tar nya höjder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *