Förläng badsäsongen med ett pooltak

Sommaren börjar närma sig och det är dags att börja göra i ordning sin pool efter den långa vintern. Under året är det inte många månader som man använder poolen, utan det brukar oftast vara under sommarmånaderna. Det är lite drygt att man inte kan använda poolen längre än ett fåtal månader. Lösningen på detta problem är att skaffa ett pooltak som förlänger badsäsongen och låter dig och din familj kunna använda poolen under ytterligare ett par månader.

Svenskapooltak är branschledande inom skjutbara pooltak och kupoltak till pooler. De ser till att du får den roligaste upplevelsen i trädgården. Med pooltaket kan du hålla poolen varm och ren under hela året, vilket är väldigt enkelt, och du behöver inte städa upp löv, smuts och annat skräp som lätt faller i poolen. Pooltaket höjer också vattentemperaturen med i genomsnitt 10 grader, vilket förlänger utesäsongen med flera månader. Alla pooltak i Svenskapooltak beställs från den tyska tillverkaren Voeroka, vilket garanterar högkvalitativa material och hantverk. Om du har egna idéer om utseendet på pooltaket, är tillverkaren mycket flexibel och du möjlighet att förverkliga dessa idéer. Det finns flera olika typer av tak, till exempel låga pooltak, fasta pooltak eller höga pooltak. Oavsett storleken på din pool kan alla pooltak justeras efter dina önskemål. Med det skjutbara pooltaket kan du skapa din egen lilla oas oavsett väder, vind och årstid.

Pooltaket kommer från flera kända varumärken som Flair, Teledom, Carat, Vario och Sublim, som alla är kända för sin höga kvalitet och prisvärdhet. Teledom är ett av de bästsäljande pooltaken i hela Europa och har en mycket hög kvalitet och robust struktur för att garantera högsta säkerhet för dig och din familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *