Experten inom allt med nät

Genom människans historia har nätet blivit en viktig del av våra liv. Nätet är ett verktyg som har genom decennier, kanske århundraden varit med människan för att hjälpa oss med olika ändamål. Till exempel har nätet i tidigt skede hjälpt oss få mat, genom att fiska med fiskenät, eller som fågelnät i syfte för att skydda områden där man inte vill att fåglar ska kunna komma åt.

Sedan lång tillbaks med har nätet även blivit en viktig del av olika sporter, sporter som till exempel fotboll, hockey, padel, tennis och mycket mer! Användningen av nät inom sporter har varit allt från till exempel skyddsnät för att skydda områden kring spelplan, eller som fågelnät som nämnts innan för att hålla fåglar ute. Eller, där de används mest, till mål för att fånga bollar eller puckar till exempel, beroende på sport, för att man enkelt ska kunna se när sitt favoritlag gör mål, och för att enkelt fånga upp bollen eller pucken när målet har gjorts för att man ska enkelt kunna hämta upp bollen eller pucken. Inom sporten används även näten till tennis eller padel exempelvis, som nät mellan spelarna med ändamål för att skjuta bollen över nätet.

Näten på senare tid ha även börjat användas inom byggbranschen med, exempelvis som skyddsnät för att förhindra att byggarbetare faller ner från höjder, eller som transportnät vid transport av olika typer av gods. Till exmepel på containrar som containernät eller som flisnät vid transporter av träflis.

Här finns då exempelvis företaget Laxen för att hjälpa dig hitta rätt nät i hög kvalité. Med lång erfarenhet och kunskap inom fiskenät, nätringar, svalor etc. Vi är också den svenska återförsäljaren av Rentukka flytande broar med det största beståndet av Bradley Smoker rökskåp och Bradley Smoker briketter i Sverige och en unik rullande ponton. Upptäck också vårt unika Runlock Rope-system med unika spännen och ett brett utbud av flytoveraller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *