Takkonsulten i Stockholm

Stockholm är en väldigt stor och mycket fin stad, det är ju Sveriges huvudstad så det är även ett väldigt populärt resmål inom Sverige för det svenska folket, men även för människor som kommer till Sverige från andra länder. När man då flyger in till Sverige och ser då kanske Stockholm exempelvis ovanifrån så är det första man ser taken på alla byggnader. Därför tycker vi och även folket på Roslagens Plåtkonsult likadant, det är viktigt att taken är snygga och håller toppkvalité!

Roslagen Plåtkonsult

För att hålla våra tak, oavsett om det är taket på ditt hus eller taket på en byggnad som exempelvis på en kyrka, i ett fint skick för att imponera på människor som kommer till Stockholm till exempel. Roslagen Plåtkonsult finns där då för att hjälpa dig eller ditt företag med till exempel entreprenadbesiktning, fasadbesiktning i Stockholm, takbesiktningar i Stockholm eller finns de där för dig om du är i behov av exempelvis en konsult inom puts.

Sedan år 2000 har Roslagens Plåtkonsult tillhandahållit lösningar och förutsättningar för framgångsrika tak- och fasadprojekt. Vi stöder hela processen från dokumentvisning och godkännande till design, upphandling, hantering och testning. Från första början lyckas vi med att ta med erfarenhet och kunskap, inklusive gamla traditioner och den senaste tekniken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *