Företaget som ger industriella lösningar

Vad finns det för industriella lösningar?

Industriella lösningar kommer i lite olika former, exempelvis finns det de industriella lösningar som exempelvis hjälper till med att rena luft inuti byggnaden, men även de ösningar som är till för att skydda och säkerhetsgöra den utrustning som används. Det som exempelvis kan användas när man skyddar utrustning som exempelvis maskinkablar eller en hisskabel, kan man använda sig av kabelsläpkedjor. Man kan även använda sig av olika kabelvindor och EMC-förskruvningar.

Som tillbehör finns även olika kontaktdoner som exempelvis CEE-don, släpringsdon eller gruvdon som används till kablar för att den ska klara av hög strömöverföring. Det finns även exempelvis kabelvagnar, strömskenorm kabelvindor men även mycket man kan använda sig av.

METS

Mobil Elteknik Sverige AB designar och säljer industriella lösningar för variabel kraft och kraftöverföring. Vi kan erbjuda kompletta kraftlösningar, såsom lindare, strömkollektorer, roterande kontakter, bussar, kablar, kontakter, släpvagnar och linbanor. Vi har alla mer än 30 års branscherfarenhet, vilket innebär att vi vet vikten av kvalitet, service och konkurrenskraftiga priser. För att kunna förse våra kunder med högkvalitativa produkter samarbetar METS med ledande europeiska komponentleverantörer.

METS har Eletca SpA roterande kontaktorgan Fels S.A. kraftskena, Proconect SA-kontakt, Rst-Rabe-kontakt och Baude och TKD på kabeln. På mets.nu meddelar vi dig vilka produkter vi kan erbjuda dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *