Inred med glas och speglar

För att lyxa till hemmet med inredning är alltid roligt, men för att hålla det roligt måste man såklart hitta nya grejer att göra och inreda med, sånt som är utanför normen för att ha nåt som ingen annan har, men även för att själv hålla inspirationen vid liv.

Speglar

Att inreda med speglar är ganska normalt, att ha en spegel i hallen, eller speglar som garderobsdörrar eller en spegel som en tavla på väggen i sovrummet. Så med speglar kan det bli lite knepigt att inreda på ett lyxigt eller på ett sätt som ingen annan har gjort innan. Här kan man då exempelvis ha en hel vägg i spegelglas i sovrummet eller vardagsrummet exempelvis för att imponera på alla gäster. Oftast är detta populärt i gym i de dedikerade yogarummen eller allmänna träningsrummen.

Glas

Att inreda med glas kan vara då lite knepigare eftersom det är helt genomskinligt och det hade blivit konstigt att ha en glasvägg i vardagsrummet mellan olika rum. Men har kan då istället kanske ha ett inglasat uterum, eller en inglasad balkong där hela väggarna, samt taket, är av glas för att få in omgivningen, vilket leder till en lyxig känsla. På balkongen eller altanen ute kan man även ha ett glasräcke av härdat glas. Detta kan man även ha inomhus vid trappan eller där våningarna skiljer sig för att skapa en öppen känsla från glasräcket inomhus. Ett annat ställe att ha en glasvägg inomhus är såklart badrummet, man kan ha glasade duschväggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *