Bli väktare hos Väktarskolan

De flesta människor går sin dag utan att tänka på vad som krävs för att garantera deras säkerhet. Från det att de vaknar på morgonen tills de går och lägger sig på kvällen arbetar otaliga människor bakom kulisserna för att se till att de är trygga och säkra. Ett av dessa arbeten är det som väktare

Som väktare är ditt jobb att skydda människor och egendom från potentiella hot. Det kan handla om allt från att avskräcka från brott till att reagera på nödsituationer. Ingen dag är den andra lik för en väktare, vilket är en del av det som gör jobbet så spännande! Du kan arbeta i en butik en dag och i en kontorsbyggnad nästa dag. Oavsett var du arbetar är ditt mål alltid detsamma: att hålla människor säkra.

En av de viktigaste aspekterna av att vara väktare är att kunna behålla lugnet under press. Du kan dagligen behöva hantera aggressiva eller berusade personer. I vissa fall kan du till och med bli tvungen att hålla kvar någon tills polisen anländer.

Hos Väktarskolan hittar du en mängd olika utbildningar för dig som vill bli väktare eller gå någon fördjupande kurs. De har exempelvis kurser för dig som vill bli hundförare och utbildning i expanderbar batong. Under sina många år i branschen har dem utbildat tusentals väktare vilket gör Väktarskolan Boden till det självklara valet om du själv vill utbilda dig.