Vem är Jörgen Wetterberg?

Jörgen Wetterberg är född och uppvuxen i Stockholm. Jörgen Wetterberg har lång erfarenhet som chef och god förståelse för affärsstrategi, corporate finance, företagsekonomi och ledning. Han vill tacka Nordea för att han arbetat som aktieanalytiker från 2017 till 2020. Sedan dess har han drivit ett eget företag som oberoende rådgivare. 

Utbildning

Jörgen Wetterberg studerade vid KTH 2004 och tog sedan en magisterexamen från Stockholms Jörgen Wetterberg tog examen från Industriell Ekonomi vid KTH 2004 parallellt med studier från Stockholms universitet. Efter det började  han som strategikonsult på Ericsson, under vilken tid han blev ansvarig för taktisk marknadsföring och till slut tog rollen som försäljningsdirektör på Ericsson i Seattle. Därefter fortsatte karriären i Nordea, där han arbetade som aktieanalytiker. Han har nu grundat eget företag med verksamhet inom såväl finansiell som företagsrådgivning. En av anledningarna till att han startade sitt företag var att kunna jobba heltid hemifrån och anpassa sig efter sina drömmar och visioner. Det är lätt att säga att Jörgen Wetterberg är en familjeman och alltid motiveras av att umgås med dem på fritiden.

Jörgen Wetterberg Nordea

Jörgen Wetterberg var tidigare aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är den största fullservicebanken i Norden. De är marknadsledande i Norden och syftar till att hjälpa sina kunder oavsett storlek eller bransch. Deras styrka är att råda kunderna att hitta rätt strategi för sitt företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *