Företaget med all info du behöver

Om du behöver information om din yrkesmässiga eller personliga verksamhet, och särskilt om domar och brottmål, är Lexbase något för dig. Lexbase är en webbtjänst som ger allmän information om svenska domstolar och andra myndigheter. Tjänsterna från Lexbase används främst av journalister för bakgrundskontroller och olika evenemangsundersökningar.

Historien bakom Lexbase

Lexbase grundades 2013 när det upptäcktes att den saknade juridiska databaser som främst var öppna för allmänheten. Lexbases juridiska databas är tillgänglig för alla och företag som vill konsultera de svenska domstolarnas offentliga handlingar. 2014 var Lexbase faktiskt den mest sökta termen på Google i Sverige och det visade hur snabbt de växer.

Så vad gör Lexbase?

En sökning i Lexbase-databasen ger resultat, och när du har hittat rätt kan du bläddra igenom rapporten. Denna rapport ger detaljerad information om de olika intressenterna, genomförandet av evenemanget, liksom domstolens domar, närmare bestämt domstolens ansvar och beslutet. Hela texten finns också i PDF-format.

Den specifika typen av information som Lexbase tillhandahåller beror på vad du behöver, inklusive finansiell information (aktier, tillgångar, skulder, kreditpoäng, kreditpoäng, kredithistorik, konkurs etc.) egendom etc.) och information om alla kränkningar. Vår detaljerade kriminalkontroll informerar dig inte bara om ditt straffregister, utan ger också bättre information om internationella sanktioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *